Quality Hotel Ekoxen Linköping

Att hitta hotell i Linköping är inga problem, det finns flertalet hotell att välja bland. Att veta vilket hotell man ska välja kan dock vara svårare. Ett tips för den som letar hotell i Linköping eller andra delar av Sverige, eller om man bara vill ha information om hotellbranschen, är att titta in på sajten Lobbyn.se som är ett nytt fräscht hotellmagasin. Ett hotell i Linköping som är väl värt att stanna på för en natt eller två är Quality Hotel Ekoxen.

Centralt beläget hotell

Quality Hotel Ekoxen ligger mitt i Linköpings centrum. hotell LinköpingDet är ett hotell som passar lika bra för familjen som för konferensgästen. Dessutom ligger hotellet bara ett stenkast från allt vad staden har att erbjuda i form av kultur, shopping, mat och underhållning. Quality Hotel Ekoxen ligger granne med Linköpings gröna oas Trädgårdsföreningen. Hotellet har 190 rum med totalt 365 bäddar. Dessutom finns 18 flexibla konferensrum som kan ta upp emot 500 personer.

Populär restaurang och relaxavdelning

Hotellet har en restaurang som heter Brasserie Britto. Den bjuder på modern svensk mat med influenser från hela världen. Restaurangen rymmer 180 gäster och är en populär mötesplats inte bara för hotellets gäster utan också för Linköpingsborna. I anslutning till restaurangen finns en mysig uteservering som gränsar mot Trädgårdsföreningen och där kan man njuta av god mat och dryck samtidigt som man kan vila ögonen mot grönskan och de vackra växterna. I samma hus som hotellet hittar man också relaxavdelningen P.A.U.S  som erbjuder pool, bastu och olika spabehandlingar för den som vill koppla av och ta hand om sig själv. En välfylld frukostbuffé ingår i rumspriset och hotellet serverar även lunchbuffé som består av god hemlagad svensk husmanskost.

Comments are closed.