Norrköpings framtid, version 2012

Så har den nu kommit, den årliga upplagan av rapporten om Norrköpings framtid. I årets version skriver man bland annat om att det är befolkningsrekord, stadens utbildningar, rekryteringsproblem trots stor arbetslöshet, äldreomsorgen, hur regional utveckling bör styras, socialtjänstens utmaningar och nya vägar för miljön och mycket mer.

Detta är den 10:e upplagan och eftersom varje upplaga beskriver 10 år framåt i tiden kan vi nu äntligen jämföra med vad som skrevs för 10 år sedan. Vad tror man att det kan hända under de kommande 10 åren som får effekt på stadens kommunala verksamhet? Vilken betydelse kommer det kunna få? Kommer Strand hotell i Norrköping finnas kvar? Kommer IFK Norrköping att vinna ett SM-guld?Dessa frågor och mycket mer beskriver planeringsförutsättningarna från idag och de närmaste 10 åren framöver.

Det är mycket spännande läsning och du beställer rapporten på kommunens hemsida. Där kan du även se en film baserad på rapporten vilket du inte bör missa.vykort över Norrköping

Comments are closed.