Finns det en framtid för gamla Lidingöbron?

Nu på torsdag, det vill säga den 18 oktober,  arrangeras det ett viktigt informationsmöte om Lidingöbrons framtid. Det man ska ta ställning till är om den ska renoveras eller om det istället ska bli tal om nybyggnation, det är den stora frågan.
Lidingö stad har sedan tidigare presenterat en hel del dokumentation om Lidingöbron för kommunstyrelsen. Det är just denna information som du som Lidingöbo kan ta del av nu på torsdag. Därför bjuder kommunen nu in alla som är intresserade av detta känsliga ämne till ett möte där man kommer berätta om nuvarande status för bron och vilka olika möjligheter som finns de närmaste åren. Det är viktigt att nämna att ingenting ännu är bestämt och frågan som är kvar att diskuttera är om bron ska renoveras eller om den ska ersättas med en ny.På detta möte kommer det att finnas en del anställda från tekniska förvaltningen, projektledare och bro- och konstruktionsarbetare från Ramböll så du har alla möjligheter att få bra information.

Mötet äger rum på torsdag klockan 19:30 i stadshuset och behöver du boka hotell i samband med mötet så rekommenderar vi ett besök på www.hotelllidingö.com.Lidingöbron

Comments are closed.