En trygg framtid

Trygghet är en viktig känsla för många i Linköping. Det verkar landets försäkringsbolag uppfattat för det pågår en enorm etablering av försäkringsbolag i staden just nu. försäkringHär listar vi några av alla försäkringsbolag som just nu har kontor i Linköping:

  • Länsförsäkringar Östgöta, är som bekant ett östgötskt försäkringsbolag som har ett mycket komplett utbud av både försäkringar och numera också banktjänster. Du hittar deras kontor i Linköping på Svedengatan 9 vilket är nära Domargården.
  • Trygg-Hansa, denna försäkringsjätte har såklart också hittat till Linköping. De får ofta beröm för att ser till att du blir rätt försäkrad. Dom ser helst att du ringer 075 – 24 30 661 om du behöver komma i kontakt med dom.
  • Hallberg & Hallberg AB, kanske inte lika kända som de stora drakarna i branschen. Det beror nog mest på att deras inriktning ofta är mot företag men alal kan nog hitta något som passar även hos dom. Deras kontor hittar du på Vasavägen 5 i centrala Linköping.
  • SPP, ännu ett stort försäkringsbolag som valt att etablera sig i Linköping. Nygatan 18 i Linköping är dit du skall gå om du vill ha mer info om deras försäkringar.
  • Skandia bank & försäkring, som namnet antyder hittar du numera inte bara försäkringar hos Skandia. De stoltserar numera med mer eller mindre kompletta banktjänster som komplement till deras stora utbud av försäkringar. I Linköping hittar du dom på Snickaregatan 40 om du är sugen på att ge dom en chans.
  • Pontus Ekman AB, vi måste ju nämna en lokal spelare också och det får bli detta företag som agerar försäkringsförmedlare med stor framgång. De har etablerat sig på Teknikringen 1F i Linköping så bege dig dit om du vill ha mer information om deras tjänster.
  • Aktiv Finans AB, sist men inte minst så väljer vi att även nämna Aktiv Finans AB som du kan besöka på Platensgatan 9C i centrala Linköping.

För dig som privatperson är det som du förstår av ovan lista en djungel att försöka hitta bästa pris på en försäkring. Själv var det här som jag hittade hemförsäkringen så testa gärna den sidan du också. För dig som studerar i Linköping kan du annars hitta mer information här.

 

Comments are closed.